Shopping online

Herrmode hösten 2021

Nu när hösten är här är det dags att uppdatera höstgarderoben. När det kommer till herrmodet i höst är det den avslappnade och enkla stilen som är i fokus. Om du vill köpa moderiktiga herrkläder ska du kolla in Morris som har ett brett sortiment av exklusiva och skräddade plagg för herr och dam. Du hittar snygga plagg som passar perfekt i en basgarderob. De har bland annat ett brett utbud av skjortor för både dam och herr. Om du är ute efter en vinterjacka ska du definitivt kika in deras snygga dunjackor. Dunjackor är något som verkligen är på tapeten den här hösten och vintern både för kvinnor och män. För herr finns det både lättviktsdunjackor och tjockare varianter. Välj en dunjacka i en klassisk färg så kan du bära den även nästa vinter.

Skjortor för hela slanten

Något som alla män bör ha i garderoben är denim- och flanellskjortan. Du kan gärna välja en skjorta med lite mer utmärkande färger som du kan bära på helgen. Till jobbet passar en skjorta i en lite dovare färg. Något annat som går i linje med det avslappnade modet är cardigans med krage och fickor. En rutig skjorta är perfekt att bära tillsammans med en mönstrad slips och en modern cardigan för att skapa en naturlig snygg stil. Att bära stickade tröjor är också väldigt moderiktigt. Höstens färger är blått, brunt och brända röda toner.

Satsa på en snygg höstjacka som värmer

För att inte frysa när kylan kommer kan du investera i en dubbelknäppt rock i klassiskt snitt. En annan trendig höstjacka är överskjortan. Det finns många fina överskjortor i flanell och tweed. När det blir vinter är överskjortan ett perfekt alternativ till kavajen. En klassisk duffeljacka är en väldigt praktisk och mycket snygg jackmodell som passar oavsett om du vill klä dig lite ledigare eller med stil.

bard