Shopping online

Sälj ditt guld och betala av dina klädköp

Har du jobbiga räkningar som kommer varje månad? Du har kanske köpt kläder på avbetalning och känner dig stressad för din ekonomi. Då kan du sälja guld och snabbt få in mer pengar på kontot.

Sälj ditt guld

De flesta svenskar har guldföremål som ligger i hemmet. Det kan vara en snygg ring som du köpte för tio år sedan. Ett vackert smycke som du fick av en före detta partner eller kompis. Guldsaker som inte har något värde för dig och som bara ligger i dina lådor. Men de kan få ett reellt värde för dig: pengar. Det är väldigt lätt att sälja guld idag. Du säljer ditt guld över internet och har pengarna på kontot inom ett par dagar, vilket är väldigt skönt om du är stressad för din ekonomi. Du kan sälja guld till Diamantbrev som ger dig 502 kronor per gram guld. De har över 10 000 nöjda kunder och betalar ut pengarna inom 24 timmar.

Betala av dina klädinköp

Det är roligt att handla mode, men ibland kan det helt enkelt bli för mycket kläder som hamnar i garderoben. Samtidigt som det inte finns nog med pengar på bankkontot. Då är det smart att du säljer dina guldsmycken och betalar av dina lån. Ju fler räkningar som kommer varje månad, desto mer stressande är det. Du kan också gå igenom din garderob och rensa ut bland dina kläder. Behåll plagg som du verkligen gillar och som är av bra kvalitet. Resten av kläderna kan du sälja online, så får du än mer pengar att betala av skulder med. Eller att köpa kläder för.

Din ekonomi

Det är klokt att återkommande se över sin ekonomi. Arbeta på att tjäna mer pengar, betala av på lånen och spara. Skapa en klädbudget och besluta dig för många kronor som du får lägga på kläder varje månad.

bard