Shopping online

Hårtrender 2020

Inom modebranschen kan man se de senaste innovationerna inom kläder på catwalks över hela världen. Modeskaparen kreerar en look för varje modell, inklusive en genomtänkt ensemble vad gäller kläder men också en passande frisyr som kompletterar utseendet. Vid varje modeshow sitter ett frisörteam bakom kulisserna och arbetar hårt för att varje modell ska se perfekt ut när hen går ut i strålkastarljuset. Genom att hålla koll på de senaste hårtrenderna och skapa en snygg frisyr som är lätt att underhålla och som passar ditt utseende kan du skapa en perfekt look där alla delar förhöjer helheten. För dig som känner att du vill ha mer hår att jobba med finns Nordic hair som erbjuder hårtransplantation. Nordic Hair är experter på området, de har lång erfarenhet av hårtransplantation och hårimplantat.

De senaste hårtrenderna

En av de hetaste frisyrerna just nu är en bob, vilket är något av en tidlös klassiker. I en asymmetrisk bob är håret längre framtill och kortare bak. En jawline bob går ner till käklinjen och är rakt klippt med mittbenan stylad på typiskt 90-talsvis. En fräck variant är bowl-cut bob som är kortare framtill än bak. Denna sextiotalsklippning är tillbaka och hetare än någonsin år 2020.

Luggen har nu gjort en comeback och kommer i flera varianter. Här kan man se långa gardinluggar som på 60-talet och små mikroluggar. Efterfrågan på “layers” ökar också, där man kan se “shaggy layers” som är kortare hår i en uppklippt sjuttiotalsstil. “Face framing layers” är en annan variant där det ouppklippta håret ramar in ansiktet. Om du funderar på att ha lugg är det bra att först rådgöra med din hårstylist om vilken typ av layers eller lugg som bäst passar ditt ansikte. Många tror att lugg inte fungerar för dem, medan det i själva verket handlar om att hitta rätt längd.

Ett enkelt sätt att fräscha upp sin frisyr är att färga in ett “money piece” framtill. Det innebär att ett fåtal ljusare slingor läggs in runt ansiktet. Att det kallas för money piece beror på att denna behandling skapar ett “porträtt-parti” där slingorna ger en solkysst känsla. “Blonde fade” är en liknande teknik där en ljus gradering läggs in i håret som färgmässigt ligger nära din hårfärg. Den stora hårtrenden 2020 är just att skräddarsy tidigare klassiska frisyrer efter ditt eget hår. Hur mycket vill du arbeta med din frisyr till vardags, och vilken stil passar bäst för din ansiktsform och hårkvalitet? Med frisörens hjälp kan du välja den stil som passar perfekt för dig och din look.

bard