Shopping online

Snyggt mode för friluftslivet

Går det att klä sig både snyggt, praktiskt och bekvämt samtidigt? Behöver ”kläder efter väder” verkligen betyda att man behöver lägga trenderna åt sidan? Många friluftsmänniskor och naturälskare upplever att det kan vara svårt att hitta bra kläder som uppfyller alla krav som behövs för att röra sig ute samtidigt som de ser bra ut.

Kläder för alla aktiviteter

Det finns många tillfällen då man behöver tänka ett extra varv kring vad man har på sig även ute i naturen och under aktiviteter. Oavsett om du söker kläder till hundträning, jakt, vandring eller arbete har butiken ITAB kvalitetssäkra och prisvärda plagg och accessoarer för alla dessa tillfällen. I deras breda sortiment, uppdelat i flera kategorier, finns det helt enkelt något för alla.

Undvik de pösiga kläderna

Ett misstag många gör när de klär sig för friluftsaktiviteter är att välja alldeles för stora kläder. Tanken är säkert god, att det ska finnas utrymme för att röra sig ordentligt, men effekten är faktiskt precis tvärtom. Genom att välja tighta kläder som finns hos ITAB i en slimmad passform ökar rörligheten markant. Ett par fritidsbyxor i klassisk modell från ITAB blir dessutom helt plötsligt snygga och moderiktiga av att välja en storlek som sitter tight och följsamt längs med benen istället för att hänga pösigt på höften. Använd dig av den silhuett som du vanligtvis klär dig i till vardags och applicera densamma när du väljer friluftskläder från ITAB. Resultatet blir alltid ett rejält lyft, för trender handlar lika mycket om hur man bär upp plaggen som vad man bär.

Våga bära färg

Visst finns det tillfällen då det är viktigt att vara kamouflerad i skogen men om vi bortser från dem finns det ingenting som hindrar dig att välja lite mer färg på kläderna. Sommarens starka trendfärger så som pastellrosa, ärtgrönt och solgult går att hitta även på fritidsplaggen och det finns ingen anledning att gömma sig i murriga naturfärger längre.

Med rätt färgklick behöver du knappt byta om när du är klar med hundträningen eller arbetet, du är direkt redo att åka in till stan för nästa aktivitet.

bard